Θεματικά Party

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020

Αγαπητά Σποκάκια,
φέτος θα γιορτάσουμε τις αποκριές στη Μπιζανίου, αυτήν την Πέμπτη 27 Φλεβάρη με μια παρέα πολύ ιδιαίτερη!
Δημήτρης Αθανασόπουλος, Περικλής Σχινάς και Ελεάννα Παπανικολοπούλου με αποκριάτικα τραγούδια και χορό!!!
Σας περιμένουμε όλους, μέλη και φίλους!

εμπνευστειτε απο τον κοσμο του tim burton

Αποκριάτικο θεματικό party στην υπόγα του ΣΠΟΚ 2020

I like to movie movie 2019

Το Σαββάτο 23/2/2019 η υπόγα του Σποκ στρώνει το κόκκινο χαλί και σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε για ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ καταστάσεις με αέρα Χόλιγουντ και γεύση βουτύρου ποπ κόρν. Ελάτε μετά τις 9:30 μεταμφιεσμένοι σε ήρωα ή αντι-ήρωα, good-boy, bad-boy, cow-boy ή ότι τέλος πάντων δηλώνει το δικό σας Star quality. Κάντε πρόβες τα λόγια σας γιατί το πιο ξέφρενο πάρτι του συλλόγου πλησιάζει και χρειαζόμαστε την καλλιτεχνική μοναδικότητάς σας για ένα ανατρεπτικό αποκριάτικο event που θα ξεσηκώσει τα πλήθη!
Μαζί μας θα έχουμε τους πολύ δικούς μας DJ’s Χριστόφορο Μπαλαδήμα και Κόκκινο Μπαλόνι για να ανάψουν το κέφι με τις μουσικές επιλογές τους!!!

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΑΤΣΙΔΙ 2013

Το Σάβατο 9 Μαρτίου, η Σπηλαιολογία συναντά το Καρναβάλι!
Ο ΣΠΟΚ ως γνωστός καρναβαλιστής σύλλογος, οργανώνει στην υπόγα της Μπιζανίου 11, το αποκριάτικο party για το οποίο θα μιλάει όλη η Ελλάδα μέχρι να βγει από την κρίση!
Φορέστε τα πιο πολύχρωμα, τα πιο σκοτεινά τα πιο παρανοικά πράγματα που έχετε σκεφτεί ποτέ. Τα όντα που θα συναντήσετε το βράδυ εκείνο δεν θα σας τη χαρίσουν! Χρόνια σερνόμενα μέσα σε σκοτεινές υγρές λατσίδές, λασπωμένα και με μάτια που λάμπουν, αποφάσισαν να το ρίξουν στη disco, στα swing κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο! 
Ο ΣΠΟΚ προειδοποιεί: Τη Νύχτα του Σαβάτου 9 Μαρτίου να είστε έτοιμοι για όλα. Προβλέπεται να είναι μια νύχτα “Φόβου και Παράνοιας στο λατσίδι”